Workshop

Ontspannen omgaan met eten, met je gezondheid en met je leefstijl. Dat is waar ik met voedingsadvies bij kan begeleiden en ondersteuning kan bieden. Als gediplomeerd voedingsdeskundige leer ik je hoe je af kunt vallen en gezonder kunt gaan leven.

OP dit moment is er nog geen nieuwe workshop gepland

Wil je toch binnenkort een workshop volgen? Stuur dan zeker een berichtje!

Bij genoeg animo duiken we iets eerder dan gepland in de agenda :)


Heb jij een haat/liefde verhouding met eten? 

Wil je graag gezonder eten/leven maar loop je hierbij tegen verschillende obstakels aan?

 

Samantha van Droom Durf Doe Deel en ik nodigen je graag uit bij onze nieuwe workshop

'Voeding en Ontspanning'. 

 

Tijdens deze avondvullende workshop gaan we op een ontspannen, leuke en open manier kijken naar eten. We helpen je om te ervaren wat voeding met je doet door het bewust gebruiken van je zintuigen, en door te voelen wat er met je gebeurt. Lichamelijk, én emotioneel. 

Aan het eind van deze avond ga je naar huis met veel tips en inzichten, je weet waar je obstakels zitten, waar ze vandaan komen en hoe je er mee om kunt gaan op een ontspannen manier. Zo kun jij, zonder schuldgevoel of het gevoel van falen, stapje voor stapje bewust voor jezelf gaan zorgen.

 

Wil jij (weer) zonder schuldgevoel voor jezelf zorgen? Schrijf je dan snel in, vol=vol! 

Kosten voor deze avond zijn: €20,00 p.p.

Wat je hiervoor terugkrijgt: Onbetaalbaar :)

Waar: Domela Nieuwenhuisstraat te Harlingen

Wat kun je van ons verwachten tijdens de workshop?

We starten de avond ontspannen, Samantha leert je tijdens deze avond de ademhalingsoefening die je elke dag kunt gaan gebruiken om in je lichaam te blijven. Leren voelen speelt een grote rol deze avond!

 

D.m.v. diverse oefeningen ga ik je laten ervaren wat eten en drinken met je doet. Wat je gebeurt er in je lichaam, wat gebeurt er in je hoofd en ook, wat gebeurt er in je hart? We gaan aandacht besteden aan wat je op dit moment moeilijk vind, waar laat je in jouw ogen steken vallen? 

 

Tijdens deze avond zorgen wij voor koffie, thee, fris en lekkere hapjes. Er is tijdens deze avond ruimte om onderling even met elkaar te praten maar ook aan het einde kun je vragen stellen. Voor wie het tijd is om te vertrekken kan weer in alle ontspanning naar huis. 

 

Ben jij er klaar voor om jezelf te gaan ontdekken?

- Een avond vol gezelligheid, ontspanning en inspiratie!

- Inzichten die je gaan helpen om je eigen pad te volgen

- Ervaren dat je mag vertrouwen op je gevoel

- Begrip en verbinding

- en natuurlijk… Lekkere hapjes!

 

Je bent van harte welkom, of je nu alleen komt of samen met je vriendin, zus, buurmeisje, we maken er een  

bijzondere avond van, waar je de ruimte krijgt om te ervaren en ontspannen. Waar je inzichten krijgt over hoe je nu zorgt voor jezelf, en hoe jij dat kan veranderen.

 

De kosten zijn € 20,- per persoon. De ruimte is beperkt dus wees er snel bij wanneer je niet wilt wachten tot de volgende workshop!

 

Liefs Samantha & Lieneke