Stap voor stap begeleiding

het 4 stappen pakket

Als ervarings- en voedingsdeskundige wil ik graag dat jij écht verschil gaat merken nadat je bij mij bent geweest voor advies. Om dat verschil te kunnen maken en om je wezenlijk verder te helpen heb je vaak niet genoeg aan één gesprek. Daarom heb ik het 4 stappen pakket in het leven geroepen. Na deze gesprekken heb je namelijk wél de kennis, de inzichten en een duidelijk doel voor ogen en veranderd er dus wel écht iets! Op deze pagina kun je vinden wat het 4 stappen pakket is en welke stappen je mag nemen!


Persoonlijke adviesgeprekken kun je inplannen wanneer je meer zoekt dan alleen het online voedingsprogramma. Nog persoonlijker en uitgebreider om stap voor stap gezonder te gaan leven, en daardoor fitter te worden met meer energie. Uitgerust wakker worden

Stap 1

Dit eerste gesprek gaan we kennismaken. Hoe meer ik weet over je manier van leven, hoe beter het plan uit het tweede gesprek zal aansluiten bij je wensen. Waar kom je vandaan, en waar wil je naartoe? Hoe leef je nu? En hoe voel je je daarbij?

Daarna(ast) gaan we je doel helder en beeldend maken, zodat je weet, zodat je vóelt waar je het voor doet. 


Stap 2

Tijdens het tweede gesprek gaan we het hebben over het plan van aanpak. Ik heb intussen een goed beeld van je gekregen, en hier een eet- en leefplan bij opgesteld. Waar mag jij de komende tijd op letten, handige tips hoe je iets kunt inpassen in je dagelijks leven. Lijstjes, recepten, een persoonlijk voedingsschema.. Wat jij maar nodig hebt om een goede start te kunnen maken!

Bij het online voedingsprogramma leer je hoe je op een makkelijke manier je leefstijl aan kan passen naar een gezonde manier van leven. Door te kijken naar wat je eet, drinkt, hoe je beweegt en kijkt naar jezelf krijg je inzichten in je gewoonten. Begin!

Betrouwbare en gediplomeerde dietist om hulp te bieden bij het afvallen door middel van een online voedingsprogramma. Met filmpjes, videao´s en werkbladen met volop inspiratie, opdrachten en recepten. Leef je slank en gezond door goede voeding, voor jóu!

Stap 3

Het derde gesprek is alweer aangebroken. Je hebt de tijd genomen om veranderingen in je leefstijl door te voeren. Tijdens dit gesprek gaan we kijken wat moeilijk is en wat makkelijk gaat. Hoe kunnen we een oplossing bedenken voor dat wat nog niet lukt? 

Je krijgt wanneer nodig een aanvulling op het eet- en leefplan mee om je nog net iets meer ondersteuning te geven.


Stap 4

Tijdens het vierde gesprek blikken we terug, maar kijken we ook vooruit. Je hebt de afgelopen veel geleerd en bent intensief met je zelfontwikkeling aan de slag geweest. Toch zul je zien dat het niet altijd makkelijk blijkt om dit vol te houden. Hoe ga je daar dan mee om. Het is altijd mogelijk om extra gesprekken toe te voegen aan dit pakket, mocht je daar behoefte aan hebben.

Bij het online voedingsprogramma maak ik gebruik van video's en filmpjes om de werking van je lichaam, het belang van goede voedingsstoffen en het belang van voldoende slaap en beweging uit te leggen. Online, dus in of op je eigen tijd te volgen! Handig!


Wat krijg je?

- 4 persoonlijke consulten waarin het draait om jou.

- Een persoonlijk en overzichtelijk eet- en leefplan. En dan ook echt persoonlijk, en een echt plan. Geen - standaard a4tje dat voor iedereen gelijk is. 

- Duidelijke handvaten in de vorm van lijstjes, recepten en tips.

- Persoonlijk contact, de mogelijkheid om je vraag te stellen wanneer dat nodig is.

Klaar om je leefstijl aan te passen en je gezondheid te verbeteren?


Meld je je liever telefonisch of per mail aan, of heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het weten via de knop hieronder!

Individuele gesprekken

Wil je liever toch beginnen met één gesprek? Dan kan dat natuurlijk! Voor de individuele gesprekken reken ik €50 per uur, en €30 per half uur. Een eerste gesprek neemt ongeveer een uur in beslag. De vervolggesprekken nemen meestal een half uur in beslag.