`creëer je persoonlijke leefstijl` Compleet programma

Iedereen is anders, iedereen ziet er anders uit en iedereen heeft verschillende behoeftes. Om erachter te komen wat jouw behoeftes zijn op het gebied van voeding, beweging en ontspanning nodig ik je uit om je 10 weken te verdiepen in 5 belangrijke thema`s. Deze thema`s zijn allemaal gericht op het met liefde en waardering naar je lichaam kijken. Je krijgt veel informatie en inzicht over de werking van je lichaam, hoe bijzonder het eigenlijk is dat je lichaam het gewoon doet!

Alle informatie en inzichten uit het programma gaan jou helpen om te kijken wat voor jou werkt. Waar heeft jouw lichaam behoefte aan en ook, wat is haalbaar voor jou? Voor iedereen is het weer anders, en jij mag met dit programma van jezelf een prioriteit maken.

Enkele vragen die je tegen gaat komen zijn: Wat heeft mijn lichaam nodig? Hoe kan ik minder streng naar mezelf zijn? Hoe kan ik blijvend veranderingen in mijn leefstijl maken? 


Doe mee aan het complete online voedingsprogramma voor een gezonde leefstijl, betere weerstand en meer energie. Neem afscheid van je overtollige kilo´s en geniet van het leven. Samengesteld door Voedingsadvies Lieneke in Harlingen, Friesland, Midlum.

De 5 thema`s


Aandacht

In de eerste twee weken pakken we het meteen allesomvattend aan. Aandacht. Alles wat je doet, wat je hoort, wat je ziet, krijgt meer kleur, smaak en intensiteit wanneer je je aandacht erbij hebt. Wat voel je eigenlijk in je lichaam? Hoe kun je de aandacht voor jezelf vergroten? Helaas is aandacht voor jezelf niet iets wat je in een knip kunt veranderen maar het groeit door ermee bezig te zijn. Daarom beginnen we meteen in de eerste weken met aandacht voor aandacht en komt het bij alle thema's weer terug. 

Raak je kilo´s kwijt door deelname aan dit complete leefstijlprogramma. Meer energie, een betere weerstand en een stabiel gewicht door aandacht voor eten, bewegen, slaap en ontspanning. Dietist en voedingsdeskundige in Harlingen, Friesland

Aandacht versterkt je zintuigen

Voeding

In aansluiting op het thema ´aandacht' gaan we nader bekijken welke voeding nou goede brandstof is voor je lichaam en wat er zit in verschillende voedingssoorten. Waarom het belangrijk is om variatie aan te brengen in wat je dagelijks binnenkrijgt. En natuurlijk ook, hoe kun je het jezelf nou een beetje makkelijk maken om gezonder te eten? Niet iedereen heeft zin of tijd om uitgebreid in de keuken te staan, plus dat het soms moeilijk kan zijn om ongezonde producten te laten staan. Handvaten die je direct in je dagelijks leven toe kan passen om gezonder te gaan leven.


Je lichaam is je mooiste bezit

Beweging

In de vijfde en zesde week gaan we dieper in op het onderwerp beweging. Welke stofjes komen er vrij bij beweging en wat doet dat nou eigenlijk voor je lichaam en voor je geest?

Je krijgt informatie over je stofwisseling, wat het is en hoe het werkt. Je krijgt volop tips over hoe je meer beweging in je dag kunt in bouwen en daar ook nog eens veel plezier aan kunt beleven!

 


De eerste stap zet je in beweging

Slaap

Wat maakt slaap zo belangrijk voor je gezondheid? Iedereen weet hoe brak je je kan voelen na een paar nachten slechte nachtrust, maar hoe kun je een patroon van laat op bed en moe wakker worden doorbreken? Ook gaan we in deze zevende en achtste week kijken wat er gebeurt wanneer je slaapt en krijg je oefeningen en ideeën aangereikt  om goede nachten te maken.


Ontspanning

Ten slotte gaan we in de laatste weken onze aandacht geven aan ontspanning. Weer even stilstaan bij wat er eigenlijk gebeurt bij ontspanning.  Ontspanning helpt je om het thema slaap nog verder uit te diepen maar ook hoe je ontspannen verder kunt met wat je hebt geleerd en met de inzichten die je hebt opgedaan. Hoe kun je weer ontspannen omgaan met eten en bewegen? Minder oordelen over wat je doet en hoe je eruit ziet. Rustig, ontspannen, vol vertrouwen de toekomst in.


Minder streng zijn voor jezelf is een weg naar ontspanning


Wat gaat er voor jou veranderen wanneer je dit programma gaat volgen?

- Je leeft met meer aandacht en staat vaker stil bij wat jij nodig hebt, en wat juist niet

- Je hebt meer zelfvertrouwen

- Je herkent verschillende signalen die je lichaam je geeft

- Je leeft meer en meer vanuit jezelf

- Je zorgt steeds beter voor jezelf, hierdoor stabiliseert je gewicht, krijg je een betere weerstand en vooral: Meer energie!!


De inhoud van het programma 'Creëer je persoonlijke leefstijl'

  • 6 persoonlijke gesprekken. Dit kan zijn bij je thuis, bij mij in de praktijkruimte of online.
  • Uitleg over het thema in 5 delen, verdeeld over 10 weken
  • Oefeningen in 5 delen, verdeeld over 10 weken
  • Opdrachten in 5 delen, verdeeld over 10 weken
  • Praktische tips die meteen toepasbaar zijn
  • Diverse recepten voor maaltijden en tussendoortjes

Het complete programma voor €250,00

Dit is omgerekend €41,67 per gesprek i.p.v. €50,00 plus een uitgebreid plan waar je ook na geruime tijd nog veel aan hebt! Betalen in gedeeltes mag uiteraard, neem contact op voor de mogelijkheden.

Ben je er klaar voor?


Een online voedingsprogramma biedt je de kans om in je eigen tijd stappen te zetten naar een gezonde leefstijl. Kennis en inzichten voor een stabiele basis zodat je verder kan werken aan je gezondheid. Begrijp je lichaam en hou ervan!
Dit complete voedingsprogramma is online te volgen! Jij bent het waard om goed voor te zorgen. Jij mag een positief zelfbeeld ontwikkelen en milder zijn naar jezelf. WIl je gezonder eten en drinken? Meer bewegen? Beter slapen? Aandachtiger leven?
Volg dit online voedingsprogramma bij voedingsadvies Lieneke in Harlingen, Friesland. Krijg kennis over wat gezonde voeding is, hoe je stap voor stap je leefstijl aan kunt passen om gezonder te worden, meer energie te krijgen en een betere weerstand.