Dit bied ik aan

Stap voor stap begeleiding

Dit zijn de persoonlijke gesprekken waarbij we stap voor stap gaan werken. Als je stappen wilt zetten is het natuurlijk wel handig om te weten welke richting je op wilt en daarom kijken we niet alleen naar wat je eet en drinkt, maar ook naar je persoonlijke redenen en obstakels.

Krijg een voedingsconsult bij voedingsadvies Harlingen, Friesland en verlies gewicht, krijg energie en een betere weerstand. Krijg begeleiding en ondersteuning naar een betere gezondheid.

Puur Gezond methode

Ga voor blijvend resultaat met de inzichten van Puur Gezond. 

Op dit moment kun je kiezen uit:

- Slank in 8 stappen

- 7 Inzichten voor een blijvend resultaat

- Eet méér!

 


Voedingsprogramma´s

Met het complete programma 'Creeer je persoonlijk leefstijl' geef je jezelf de kans om op alle fronten je leefstijl onder de loep te nemen en aan te passen waar nodig. Krijg oefeningen, advies en inzichten over aandacht, voeding, beweging, slaap en ontspanning en eindig met meer zelfvertrouwen, meer energie en een ontspannen manier om te zorgen voor jezelf.

TIjd om gezonder te leven? Volg het complete, online voedingsprogramma: 'Creeer je persoonlijke leefstijl'. Je krijgt hier alle informatie en inzichten die je nodig hebt om stappen te zetten naar een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en ontspanning.

Workshops

Het is mogelijk om workshops te volgen die ik samen met Samantha van Droom Durf Doe Deel geef! Tijdens deze workshops combineren we leefstijl met bewustzijn, wat een prachtig duo vormt.

Een avond proeven van een bewuste leefstijl in een ontspannen en gezellige sfeer!

 

Gezonder eten gaan vanzelf wanneer je beseft dat je het waard bent om goed voor te zorgen. Zelfliefde. Jezelf belangrijk genoeg vinden om voor te veranderen. Krijg begeleiding en ondersteuning in dit proces bij dietiste voedingsadvies in Harlingen