Het aanbod

Stap voor stap begeleiding

Dit zijn de persoonlijke gesprekken waarbij we stap voor stap gaan werken. Als je stappen wilt zetten is het natuurlijk wel handig om te weten welke richting je op wilt en daarom kijken we niet alleen naar wat je eet en drinkt, maar ook naar je persoonlijke redenen en obstakels.

Krijg een voedingsconsult bij voedingsadvies Harlingen, Friesland en verlies gewicht, krijg energie en een betere weerstand. Krijg begeleiding en ondersteuning naar een betere gezondheid.

Bewust eten workshop

Ben jij ook benieuwd hoe dat zit, bewust omgaan met eten, maar heb je geen zin, geen tijd of geen budget om je hier langere tijd in te verdiepen? Plan dan eens deze 1 op 1 workshop in, om te kijken of het bij je past en toch alvast een mooie start te maken. Tijdens deze workshop krijg je uitleg en de kans om te oefenen en ervaren, zodat je ook thuis hier actief mee aan de slag kan.


Compleet programma

Met het complete programma 'Creëer je persoonlijke leefstijl' geef je jezelf de kans om op alle fronten je leefstijl onder de loep te nemen en aan te passen waar nodig. Krijg oefeningen, advies en inzichten over aandacht, voeding, beweging, slaap en ontspanning en eindig met meer zelfvertrouwen, meer energie en een ontspannen manier om te zorgen voor jezelf.

TIjd om gezonder te leven? Volg het complete, online voedingsprogramma: 'Creeer je persoonlijke leefstijl'. Je krijgt hier alle informatie en inzichten die je nodig hebt om stappen te zetten naar een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en ontspanning.

Workshops

Het is mogelijk om workshops te volgen die ik samen met gevoelscoach Samantha van Droom Durf Doe Deel geef. Tijdens deze workshops combineren we leefstijl met gevoel, wat een prachtig duo vormt.

Een avond proeven van een bewuste leefstijl in een ontspannen en gezellige sfeer!

 

Gezonder eten gaan vanzelf wanneer je beseft dat je het waard bent om goed voor te zorgen. Zelfliefde. Jezelf belangrijk genoeg vinden om voor te veranderen. Krijg begeleiding en ondersteuning in dit proces bij dietiste voedingsadvies in Harlingen