Het aanbod


Adviesgesprekken

Het is niet een kwestie van 'de knop om' wanneer je met je leefstijl aan de slag wilt, net zo min als het voor mij een kwestie van 'een lijstje meegeven' is wanneer je bij me komt voor advies. Het heeft tijd nodig om er achter te komen wat jij nodig hebt om leefstijl, en daarmee je gezondheid te verbeteren. Om deze reden heb ik verschillende pakketten samen gesteld met een verschillend aantal gesprekken. Wil je weten welk pakket het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Krijg een voedingsconsult bij voedingsadvies Harlingen, Friesland en verlies gewicht, krijg energie en een betere weerstand. Krijg begeleiding en ondersteuning naar een betere gezondheid.


Één op één workshop

Ben jij ook benieuwd hoe dat zit, bewust omgaan met eten, maar heb je geen zin, geen tijd of geen budget om je hier langere tijd in te verdiepen? Plan dan eens deze 1 op 1 workshop in, om te kijken of het bij je past en toch alvast een mooie start te maken. Tijdens deze workshop krijg je uitleg en de kans om te oefenen en ervaren, zodat je ook thuis hier actief mee aan de slag kan.Online cursus

Op dit moment kun je kiezen voor de online cursus 'Verbeter je weerstand'. Om iedereen wat meer vertrouwen te geven in zijn of haar lichaam, heb ik ervoor gekozen om dit voorlopig gratis aan te bieden!

De online cursus gaat via de mail. Na inschrijving ontvang je de volgende ochtend je eerste mail, daarna om de dag. 

 

Binnenkort wordt het online cursusaanbod uitgebreid met nieuwe onderwerpen!

 

Gezonder eten gaan vanzelf wanneer je beseft dat je het waard bent om goed voor te zorgen. Zelfliefde. Jezelf belangrijk genoeg vinden om voor te veranderen. Krijg begeleiding en ondersteuning in dit proces bij dietiste voedingsadvies in Harlingen


Compleet leefstijlprogramma

Met het complete programma 'Creëer je persoonlijke leefstijl' geef je jezelf de kans om op alle fronten je leefstijl onder de loep te nemen en aan te passen waar nodig. Krijg oefeningen, advies en inzichten over aandacht, voeding, beweging, slaap en ontspanning en eindig met meer zelfvertrouwen, meer energie en een ontspannen manier om te zorgen voor jezelf.

TIjd om gezonder te leven? Volg het complete, online voedingsprogramma: 'Creeer je persoonlijke leefstijl'. Je krijgt hier alle informatie en inzichten die je nodig hebt om stappen te zetten naar een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en ontspanning.