Nog niet uitgekeken? Hier nog enkele tips die aansluiten bij je honger naar informatie over gezonder leven ;)

Workshop 'een ontspannen avond proeven van een bewuste leefstijl' gaat over het verschil tussen spanning en ontspanning. Maar ook over verbinding maken met jezelf. jezelf leren kennen om van daar uit keuzes te kunnen maken die goed zijn voor je gezondheid

Een website die ik je absoluut kan aanraden is die van mijn vriendin, Samantha. Zij runt de website www.droomdurfdoedeel.com en geeft daar waardevolle informatie over hoe je weer contact kunt maken met je lichaam. Daarnaast heeft ze een divers aanbod in de vorm van sessies, inzichtkaarten en programma's die je kunnen ondersteunen bij het vinden, of onderhouden van de liefde voor jezelf. 

Wil je ons samen eens aan het werk zien? Schrijf je dan in voor de workshop en ontdek hoe in verbinding staan met jezelf, en goed voor jezelf zorgen met elkaar verbonden zijn. Ga voor informatie over de actuele workshop naar: Dit bied ik aan --> Workshop


Puur gezond. Pure voeding, zonder onnodige toevoegingen. Geen crashdieet of een aanslag op je lichaam, maar meer weerstand, energie en zelfvertrouwen door goede voeding en een gezonde leefstijl. Vitaminen, mineralen, vezels en aandacht voor eten.

Sinds dit najaar heb ik mij met voedingsadvies Lieneke aangesloten bij PuurGezond. Een extra ondersteuning bij het aanpassen van je leefstijl op een manier die je lichaam gezonder maakt, meer weerstand geeft en meer energie. Op deze website kun je diverse informatie vinden over voedzaam eten. Recepten maar ook informatie over hoe je lichaam werkt en hoe voeding daar invloed op heeft. 


Op de website www.gevoelsbox.nl kun je deze box vol verrassingen bestellen. Ideaal als cadeautje voor iemand die wel een oppepper kan gebruiken! In de box zitten allerlei kleinigheidjes zoals mooie spreuken, inzichten en vragen, maar ook kleine dingetjes waar je gewoon heel blij van wordt! Vrolijk, positief, verrassing zijn de beste beschrijvingen voor deze box! Voor meer informatie over de gevoelsbox klik je op de knop hieronder!


Positief leven, slanker worden door een positief zelfbeeld. Weten dat je het waard bent om goed voor te zorgen. Eet, drink, beweeg en ontspan om af te vallen of voor energie en weerstand. Persoonlijke begeleiding en consulten in Harlingen, Friesland

Een echt feel-good website is de website van soChicken. Je vind hier leuke artikelen en handige informatie om vervolgens de website gegarandeerd vrolijk en met een positieve mindset!