Als tijdsgebrek je gezondheid beïnvloed

Online voedingsprogramma Creeer je persoonlijke leefstijl - Online leefstijlprogramma - De beste versie van jezelf - Gezondheid - Aandacht - Voeding - Beweging - Slaap - Ontspanning - Heel Nederland - Leefstijl aanpassen - Wat ga je doen aan tijdsgebrek?

Allemaal komen we het in meerdere of mindere mate tegen. Tijdsgebrek.

Je wordt wakker met een lijst van dingen die moeten gebeuren in je hoofd en tegen de tijd dat je weer op bed gaat heb je alweer een nieuwe te-doen lijst. Misschien zelfs nog wel grotendeels dezelfde als waar je vanmorgen mee wakker werd.

Op zich is er natuurlijk niks mis met het hebben van een lijstje of af en toe een uurtje te weinig op een dag.

Het wordt belangrijker om er iets aan te doen wanneer tijdsgebrek je gezondheid negatief beïnvloed.

Wanneer je hartkloppingen krijgt van het kijken naar de klok, wanneer je het meestal houdt bij een magnetronmaaltijd omdat je geen tijd hebt om te koken, wanneer je ’s avonds uitgeput op de bank ploft en de volgende ochtend nog steeds moe wakker wordt.. Dan is het tijd om er iets aan te veranderen! Zeg eens eerlijk, hoeveel meer zou je uit het leven kunnen halen wanneer je beter in je vel zit?

Maar hoe dan.. Om wezenlijk iets te kunnen veranderen heb je tijd nodig, en dat is nu net waar je te kort aan komt!

Wat zou het dan mooi zijn als je iets aangereikt krijgt waar je verder geen werk van hebt. Dat je zelf niet meer hoeft uit te vinden wat wel of niet 'mag'.

Dat je alleen hoeft te kijken, te luisteren en alles je wordt uitgelegd. 

Met het complete programma 'Creëer je persoonlijke leefstijl' is dat precíes wat je krijgt. Je schrijft je in, en je krijgt via de mail alles wat je nodig hebt om wezenlijk te veranderen. Je krijgt inzicht in hoe je lichaam werkt en wat aandacht, voeding, beweging, slaap en ontspanning voor je lichaam betekenen.

Wanneer je dat begrijpt is het al veel makkelijker om keuzes te maken die goed zijn voor je gezondheid.

In plaats van weten dat je eigenlijk gezonder zou moeten leven en daar een negatief gevoel aan koppelen, veranderd dit in bewust gezonder leven omdat je begrijpt waarom!

Ben jij die geweldige persoon die om welke reden dan ook precies nodig heeft wat hierboven is beschreven? Schrijf je dan in voor het programma en wordt weer de beste versie van jezelf! 

Voedingsadvies Lieneke Midlum ,Harlingen, Friesland, heel Nederland , Gediplomeerde voedingscoach, leefstijlcoach en dietist. Door het online leefstijlprogramma makkelijk je leefstijl aanpassen en gezonder worden. Snel afvallen door bewuster leven.
Door tijdsgebrek te dik, te zwaar, moe en lusteloos? Volg het online (voedings) programma 'Creeer je persoonlijke leefstijl' en raak je gewicht kwijt, krijg meer energie en weer zin om te leven! Bij voedingsadvies Lieneke, dietist zonder dieet afvallen
Het goede voornemen om gezonder te gaan leven, volg het online leefstijl programma 'Creeer je persoonlijke leefstijl' voor meer energie, om af te vallen en een gezonder lichaam. Zonder regeltjes, zonder dieet toch beter eten en meer letten op je voeding.