Ben jij toe aan verandering?

Verander je leefstijl door advies te krijgen dat bij jou past. Dat aansluit bij jouw behoeften. Laat de dieten staan, eet voldoende voedingsstoffen. Honger jezelf niet uit maar voedt jezelf slank en fit. Adviesgesprekken in Midlum, Harlingen en Friesland.

Ben jij toe aan verandering? Of misschien kan ik beter vragen, ben jij écht toe aan verandering? 

Ik vraag dit omdat je plan om gezonder te gaan leven een veel grotere kans heeft om te slagen wanneer je er om de juiste reden aan begint. Wanneer je poging de eerste keer niet slaagt, wordt de drempel hoger om er een volgende keer aan te beginnen.

 

Dus.. Wil je veranderen voor jezelf, of denk je bijvoorbeeld dat je omgeving dit van je verwacht? Gezonder leven doe je uiteindelijk voor jezelf, maar wanneer je het gevoel hebt dat je moet, of vooral rekening houdt met anderen kun je dat uit het oog verliezen. 

 

Of.. Vind jij diep in je hart dat je niet belangrijk genoeg bent om al die aandacht te krijgen van jezelf? Ik kan je vertellen,    jij     bent     het    waard    !!!    Wanneer je gezond eet, voldoende beweegt, wanneer je kunt ontspannen en dit alles met aandacht kunt doen ga je dit zelf ook inzien! 

 

Of.. Ben je bang voor verandering? Wat gebeurt er als het lukt? Hoe reageren anderen daarop, en hoe reageer ik daar zelf op? Het kan ook een vorm van zelfbescherming zijn om in je comfortabele bubbel te blijven. En ja, het is spannend, want je omgeving is ingericht op hoe je nu leeft. Maar wanneer jij nu investeert in jezelf in de vorm van tijd en aandacht en daardoor jezelf nog beter leert kennen en waarderen, heb je daar je hele verdere leven profijt van. 

 

We verzinnen vaak 100.000 obstakels om onszelf een goede reden te geven om er niet mee verder te gaan zoals bijvoorbeeld geen tijd, te druk, geen ruimte voor, te duur.. Zijn het reële gedachten? Of zijn het toch excuses om één van bovenstaande redenen?  

 

Laat mij je helpen om je doel én je persoonlijke reden duidelijk te krijgen. En laat mij je begeleiden over, en om die obstakels heen. Gezonder leven, lekker in je vel zitten, aandacht voor jezelf, het ligt allemaal binnen handbereik! 

Het pad van verandering loop je helemaal zelf, en daar mag je trots op zijn. Je kunt terug kijken en zien dat jij hebt volgehouden en dat jij het hebt gedaan. 

Onthoudt dat je het niet alleen hoeft te doen. Het is nu eenmaal makkelijker om obstakels te trotseren met een hand om vast te houden of een schouder waar je af en toe even steun aan hebt. 

 

Welke stap je nu kunt zetten? 

- Stuur me een mailtje of bel me voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak.

- Schrijf je in voor het webinar om te kijken of het voedingsprogramma 'Liefde voor je lichaam' bij jou past.

- Schrijf je in voor het voedingsprogramma 'Liefde voor je lichaam' individueel of in groepsverband.

 

Een eerste kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend en gratis, dat is alweer een obstakel minder 😉